20.7 C
Banja Luka

VIDEO ZA Stanivukovića! Voditeljka Jovana Jeremić stigla u BiH da preotme ljubav Tanji Savić

Voditeljka Jovana Jeremić otišla je u Bosnu i Hercegovinu, gdje se i dalje nalazi, a ne prestaje da „pecka“ pjevačicu Tanju Savić.

Jovana Jeremić je, naime, juče rekla da je čula da se Tanja Savić “unervozila” jer se plaši da će da zavede njenog dečka, gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića, dok je voditeljka potom istakla da je on ne zanima.

https://youtu.be/o4kvoB-sXBM

– Što se tiče ljubavnog smisla, Draško Stanivuković me u tom pogledu apsolutno ne interesuje. Može da se opusti jer ja volim starije. Čula sam da se unervozila da li ću da joj zavedem dragog. Neću Tanja, taman posla, ja ti Draška prepuštam. Ali ja sam došla tragom njihove priče, da saznam nove informacije o njihovoj vezi jer me je Tanja izazvala. Sada ću na njenom primjeru pokazati zašto sam ja najinformisanija i najopasnija novinarka u Srbiji i shvatiće da ja nikada ne hvalim samu sebe. Moram to da joj dokažem – kazala je Jovana za “Informer”, a na njenom Instagram profilu je osvanuo snimak iz BiH o kom se priča.

Naime, Jovana, po svemu sudeći, provocira Savićevu i insinuira “napad” na Stanivukovića. Jeremićeva se u automobilu u Sarajevu snimala uz, ni manje ni više, pjesmu Tanje Savić, “Gde ljubav putuje”.

Pročitajte još:

Vukanović uništio Nešića u TV duelu

Ministarstvo odbrane Rusije objavilo snimak dejstva Su-34 po ukrajinskoj vojnoj tehnici

Ruska vojska preuzela kontrolu nad gradom Izjumom u Harkovskoj oblasti

– Ulice vode me, vode do tvojih usana, da ti srce poklonim na dlanu, ako želiš, uzmi ga – pjevala je Jovana iz sve snage, a da li će Tanja reagovati na ovo ostaje da vidimo, a čemu je riječ pogledajte u videu na početku teksta, piše Blic.

Danas se navršava 23 godine od početka NATO agresije na SR Jugoslaviju, 25.000 objekata uništeno, 2.500 poginulo

(VIJESTI SRPSKE)

Zapratite naš kanal ja you tube

NAJNOVIJE VIJESTI:
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here