Naslovna Republika Srpska Višković u borbi za položaj i prava radnika

Višković u borbi za položaj i prava radnika

0

– Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković čestitao je Savezu sindikata Republike Srpske 30 godina postojanja i rada ističući da Vlada u saradnji sa sindikalnim partnerima kontinuirano radi na poboljšanju položaja radnika i uslova rada.

„Iskreno sam uvjeren da će se ova saradnja i dijalog uspješno nastaviti i u budućem periodu, jer smo svi zajedno posvećeni istom cilju, a to je unapređenje položaja radnika koji su i nosioci razvoja i napretka cjelokupnog društva“, navodi se u čestitki.

Višković je dodao da je današnje obilježavanje ovog jubileja i najbolja prilika za prisjećanje na položaj i prava radnika, koji zaslužuju posebno poštovanje i pažnju nadležnih institucija, saopšteno je iz Biroa Vlade Srpske za odnose s javnošću.

„Svjedoci smo stalnih promjena u društvu i privredi koje se neminovno reflektuju i na položaj i prava radnika“, naveo je Višković.

On je rekao da Savez sindikata Republike Srpske, kao krovna sindikalna organizacija, ima veoma važnu ulogu u tim procesima, prije svega u očuvanju i unapređenju stečenih radničkih prava.

Savez sindikata Republike Srpske osnovan je 1992. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: