Naslovna Izdvajamo Vlado Đajić: Stanivuković bi trebalo da mi da orden ili podigne spomenik...

Vlado Đajić: Stanivuković bi trebalo da mi da orden ili podigne spomenik visok sto metara

0

Vlado Đajić, direktor Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske je rekao da odgovorno tvrdi da je kiseonik koji se koristi na toj ustanovi ispravan , i da će nalaz, koji će obaviti sertifikovana laboratorija iz Srbije, to pokazati.

Rekao je da se prilikom priključenja pacijenata na masku i aparate vidi nivo kiseonika, i da bi aparati pokazali kada bi se u tom kiseoniku nalazilo bilo šta što je štetno.

Optužio je Draška Stanivukovića, gradonačelnika Banjaluke, da širi paniku i tvrdi da su radnici i pacijenti na UKC-u ogorčeni zbog toga što, kako kaže, koristi ovo pitanje kao svoju političku promociju. Tvrdi da je Stanivuković nasjeo na pisanja Slobodana Vaskovića, blogera, te da je bez da pokuša da provjeri podatke koje iznosi, izašao u javnost s netačnim i lažnim informacijama, čime je izmanipulisan.

„Draško Stanivuković bi trebalo da mi da orden ili podigne spomenik visok sto metara zbog svega što sam učinio za pacijente, a umjesto toga on podnosi tužbe“, rekao je Đajić.

Naglasio je da su lažne informacije da se tehnički kiseonik dovozi kamionima, i pozvao sve koji žele da pogledaju snimke nadzornih kamera ili uzmu uzorke kada god žele.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube