Naslovna Najnovije Voljelo se dvoje mladih: Procurile nove fotografije

Voljelo se dvoje mladih: Procurile nove fotografije

0

Na pojedinim fotografijama nalaze se Ana Jež i Dalibor Pavlović, a prema viđenom na tim fotografijama, teško je zaključiti da su Jež i Pavlović bili samo prijatelji, kako je to sinoć rekla članica SNSD-a.

Ana Jež, članica SNSD-a iz Prijedora, osoba je zbog koje je svoj mandat izgubio, sada već bivši, prijedorski gradonačelnik Dalibor Pavlović.

Pavloviću su „presudile“ fotografije objavljene u javnosti, a na kojima se vidi kako pije tablete i spava u toaletu. Objavljene su i Viber prepiske u kojima je Pavlović pisao da će se ubiti.

Osoba kojoj je Pavlović slao sporne fotografije, i sa kojom se dopisivao na Viberu, bila je upravo Ana Jež. Ona je sinoć, gostujući na FACE TV-u, kazala kako je Pavloviću sve „namjestio“ čelnik prijedorskog SNSD-a, Saša Bursać.

FOTO: Sanamedia
Jež je, takođe, istakla kako je njen odnos sa Pavlovićem bio prijateljski, iako bivši gradonačelnik nije krio da je zaljubljen u nju.

Javno gostovanje Ane Jež, čini se, nije došlo baš slučajno u ovom trenutku. Sljedeći vikend, tačnije 5. decembra, Prijedorčani će birati novog gradonačelnika.

U javnosti vlada mišljenje da je ovim javnim gostovanjem Ane Jež, opozicija zadala SNSD-u udarac „ispod pojasa“, i to planirano nekoliko dana pred izbore u Prijedoru.

Da je prljava predizborna kampanja u punom jeku, potvrđuje i članak objavljen na prijedorskom portalu Sanamedia.

Naime, u članku, koji je danas objavljen na tom portalu, u javnost su puštene, navodne, kompromitirajuće fotografije Ane Jež, koje bi trebale značiti da ona sinoć, u cijelosti, nije govorila istinu.

FOTO: Sanamedia

Autentičnost ovih fotografija nije potvrđena, a u narednim danima se očekuje više reakcija na događaje i prljavu kampanju koja se trenutno vodi u Prijedoru.

SB

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: