Naslovna BIH Vučinić o skupštinskom okršaju s Rankićem „Ako mi i dlaka sa glave...

Vučinić o skupštinskom okršaju s Rankićem „Ako mi i dlaka sa glave zafali, policija zna kome treba doći na vrata“

0

Ovaj saziv Narodne skupštine je gori od prethodnog. Ako je to uopšte moguće. A sve su prilike da će naredni biti gori od ovoga, rekao je poslanik Liste za pravdu i red, Đorđe Vučinić.

U intervjuu za Oslobođenje, između ostalog, komentarisao je klinč sa predsjedavajućom konstitutivne sjednice, Natašom Radulovićem, ali i indirektne prijetnje koje mu je na prošloj sjednici uputio novi potpredsjednik NSRS, Petko Rankić.

-Nisam iznenađen ponašanjem Nataše Radulović, ali sam zaprepašćen prijetnjama Petka Rankića. Ako mi i dlaka sa glave zafali, policija zna kome treba doći na vrata. Ovi u vlasti su navikli na jednog Vukana, a sada se pojavio još jedan koji je spreman da im saspe istinu u lice. I to njima, naravno, nikako ne odgovara i uradiće sve da mi zapuše usta. Ali neće moći – rekao je Vučinić.

Podsjećamo, Nakon što ga je Vučinić pitao za diplomu, Rankić je odgovorio: “Gospodine Vučiniću, gledamo se sad u oči. Imao si maloprije opomenu, sada imaš žuti karton. Ne slušaš. Saobraćajni fakultet u Travniku. Asocijacija tehničkih pregleda. I nemoj više slučajno, još te jednom opominjem! Još jednom te opominjem! – rekao je Rankić u diskusiji.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube