Naslovna Izdvajamo Vujović: „Narod je u Jeleni prepoznao pobjednika!”

Vujović: „Narod je u Jeleni prepoznao pobjednika!”

0

U prepunoj sali Doma kulture u Bileći, sinoć je održana javna tribina „Razgovor sa građanima” na kojoj su učestvovali Jelena Trivić, poslanik u Narodnoj skupštini, Veselin Vujović, načelnik opštine Bileća, Ljubiša Krunić, poslanik u Narodnoj skupštini i Mladen Tepavčević, predsjednik OO PDP Bileća.

Da su promjene na političkoj sceni moguće pokazala je upravo Bileća, gdje je pobijeđen SNSD nakon višegodišnje vladavine.

„Ja sam čovjek koji je stalno sa narodom, i zato mogu da kažem da je narod u Jeleni prepoznao pobjednika i mogu joj čestitati na pobjedi”, izjavio je između ostalog Veselin Vujović, načelnik opštine Bileća, koji je sa čak 1 565 glasova pobijedio svog protivnika, i time postao apsolutni pobjednik u Hercegovini na zadnjim lokalnim izborima.

Trivićeva je izrazila veliku zahvalnost Bilećanima na dobrodošlici, a u Hercegovini se inače osjeća kao na domaćem terenu.
Borba da mladi prestanu razmišljati o odlasku iz Republike Srpske biće prioritet, kao i podjednak tretman prema svim opštinama u RS.

„Pobjeda nad korupcijom će ojačati školstvo, zdravstvo i pomoći ekonomski razvoj RS.

Narod hoće normalan i pristojan život. Lažne priče o patriotizmu i lažno srbovanje više ne prolazi”, poručila je Trivićeva, koja je potpuno sigurna u svoju pobjedu.

Prisutnima se obratio i Novak Inić, odbornik PDP-a u SO Bileća, a

Mladen Tepavčević, predsjednik OO PDP Bileća je poručio da će se i Bileća, koja je u minusu preko 20 miliona, uspjeti oporaviti ako sa vlasti odu oni, koji su zaslužni za stanje u kome se danas nalazimo.

Narodni poslanik Ljubiša Krunić posebno je istakao jako loš odnos vlasti prema borcima i porodicama poginulih boraca.

„Pobjeda Jelene Trivić će značiti i kraj agonije za 14 000 demobilisanih boraca i 1 600 nezaposlene djece poginulih boraca”, izjavio je Krunić.

Pobjeda Jelene Trivić je izvjesna u Bileći. Nadamo se da će tako biti i u ostalim opštinama Republike Srpske.

BONUS VIDEO

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube