30.7 C
Banja Luka

Vujović: Ponosni smo na našu uspješnu omladinu i bićemo im uvijek podrška

Načelnik opštine Bileća, Veselin Vujović, ugostio je danas mlade fudbalere i predstavnice na Izboru za Miss BiH iz naše opštine.
„Najprijatniji razgovori su razgovori sa ovako uspješnim, lijepim i mladim ljudima. Drago mi je što baš oni predstavljaju Bileću u najljepšem mogućem svjetlu. Iako smo u teškoj finansijskoj situaciji, za ovakve mlade ljude ćemo uvijek biti podrška i trudićemo se da iznađemo sredstva za njihovo dalje usavršavanje”, izjavio je načelnik Vujović.

Aleksa Denda i Aleksandar Vujović su naši dobro poznati i uspješni mladi fudbaleri.

Njihov talenat su odavno prepoznali i drugi fudbalski klubovi. Zahvaljujući tome pozvani su na kamp FK Partizan.Redovno su se odazivali ovom pozivu svake godine, a prvi put ove godine Opština Bileća im je finansijski pomogla pri odlasku na fudbalski kamp Partizana na Kopaonik.
„Siguran sam da ćemo uvijek moći pomoći ovim mladim ljudima, i bar malo olakšati njihovim roditeljima, bar što se finansijske situacije tiče. Takođe bih zahvalio ovim prelijepim djevojkama, koje su nas predstavljale na Izboru za Miss BiH.
Imamo talentovanu, obrazovanu, uspješnu i lijepu omladinu i moramo se potruditi da nas i dalje promovišu bas ovakvi ljudi”, izjavio je zamjenik načelnika, Nikola Bajović.

Ivona Šakotić i Nevena Vujović, su naše dvije predstavnice na Izboru za Miss BiH. Ivona je izabrana i za Miss Republike Srpske. One se takođe zahvaljuju Opštini Bileća na podršci, a Bileća se zahvaljuje ovim divnim ljudima na najljepšoj mogućoj promociji.

ISTOK

NAJNOVIJE VIJESTI:
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here