Naslovna Izdvajamo VUKANOVIĆ DEMASKIRAO STANIVUKOVIĆA – Uskoro otkriva tajni dogovor sa Igorom Dodikom

VUKANOVIĆ DEMASKIRAO STANIVUKOVIĆA – Uskoro otkriva tajni dogovor sa Igorom Dodikom

0

Narodni poslanik Nebojša Vukanović dao je ultimatum gradonačelniku Banjaluke Drašku Stanivukoviću da izađe u medije i da javnosti objasni šta je radio na Kopaoniku sa čelnim ljudima režima. Rok je bio do 12 časova, ali Stanivuković ipak nije htio prizna svoj tajni pakt sa režimom.

Tekst prenosimo u cjelosti:

ZAGRLJENI – šta Draško i drugari iz vlasti dogovaraju na tajnoj večeri na Kopaoniku

Od dolaska na funkciju gradonačelnika Banjaluke, Draško Stanivuković nikada se nije konsultovao oko bilo kog pitanja niti održao neki sastanak sa onima koji su ga podržavali u kampanji, borili se da dođe na čelo Banjaluke, ali je zato u neprestanoj komunikaciji sa čelnicima režima, tajkunima i odbirnicima vladajuće koalicije u Skupštini grada Banjaluke, predvođene SNSD-om. O tome svjedoče i fotografije sa Kopaonika, gdje se nedavno u tajnosti sastao sa vladajućom vrhuškom, čelnim ljudima SNSD-a, DEMOS-a, Socijalističke partije….

Na fotografiji se vide zagrljeni Draško Stanivuković i Slobodan Bobi Stanarević, predsjednik Gradskog odbora DEMOS-a, ali bivši načelnik Odjeljenja za prostorno planiranje grada Banjaluke i (su)vlasnik iz sjene CPK-a, firme koja radi izmjene Regulacionih planova u Banjaluci, ucrtava zgrade po volji tajkuna i čelnika režima, i koja je planirala da Kaja, Prointer, Malbašić i drugi grade oblakodera u užem gradskom jezgru najvećeg grada Srpske.

Kako je moguće da se vrli opozicionar, kako se Stanivuković lažno predstavlja u javnosti, grli i ljubi, kao sa ključnih  ljudima režima, najbližim i najodanijim saradnicima Milorada Dodika, kao sa rođenim bratom, ocem i majkom?

Na večeri na Kopaoniku bio je i Velibor Stanić, odbornik SP-a u Skupštini grada i predsjednik Gradskog odbora Socijalističke partije Petra Đokića u Banjaluci, kao i Predrag Uzelac, desna ruka i najbliži saradnik bivšeg ministra unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragana Lukača. Uzelac je predsjednik Kinološkog saveza Republike Srpske, ali i suvlasnik firme „Lur invest“ sa Draganom Lukačem, a koja se bavi unosnim biznisom sa nekretninama.

Lukač i Uzelac su rođeni u Petrovcu, imaju strast za lovom, a bliski su prijatelji i poslovni partneri dugo niz godina. Možda je ova tajna večera na Kopaoniku pravi razlog zbog čega se mlađani gradonačelnik nije odazvao pozivu suda da svjedoči protiv Lukača, u predmetu kada ga je, prije simbioze, odgurnuo u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

Pored njih, Stanivuković se na Kopaoniku prisno družio, grlio i fotografisao sa Milanom Baštincem, pomoćnikom ministra energetike Petra Đokića, provjerenim kadrom i istaknutim funkcionerom za specijalne operacije SNSD-a, te odbornikom SNSD-a u Skupštini grada Banjaluke Borivojem Obradovićem, a društvo su mu pravili Nebojša Drinić i Miloš Stanišić.

Do podne Stanivuković nije odgovorio na pitanje šta je sa vrhuškom režima dogovarao na tajnoj večeri i druženju na Kopaoniku, da li su usaglašene sitnice i naredni koraci, i ključno pitanje – šta jedan „opozicionar“ radi sa čelnicima vladajućih stranaka u Srbiji?

Uskoro – šta Draško Stanivuković radi i tajno dogovarao sa Igorom Dodikom u izlascima i druženju na banjalučkom Kastelu?

 

Nebojša Vukanović

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube