Naslovna BIH Saznajemo ko je uhapšen zbog sumnje da je zapalio Nešićev džip

Saznajemo ko je uhapšen zbog sumnje da je zapalio Nešićev džip

0

Policijski službenici Policijske uprave Istočno Sarajevo, preduzimanjem operativnih mjera i radnji, uhapsili su J. H. iz Ilidže zbog sumnje da je zapalio automobil „land rover“ vlasništvo narodnog poslanika Predraga Nešića.

U Policijskoj upravi Istočno Sarajevo rekli su da je Policijskoj stanici Istočno Novo Sarajevo, 15. januara oko 5.50 časova prijavljeno da u ulici Prve Sarajevske Brigade, gori automobil. Tom prilikom vatrom je oštećeno još jedno vozilo koje se nalazilo pored zapaljenog vozila.

FOTO: N1/SCREENSHOT
FOTO: N1/SCREENSHOT

– Policijski službenici su operativnim radom na terenu došli do saznanja da se u vezu sa navedenim djelom može dovesti J.H. iz Ilidže, Kanton Sarajevo. On je uhapšen i u toku je kriminalistička obrada, te se pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu preduzimaju dalje mjere i radnje sa ciljem dokumentovanja pomenutog krivičnog djela – pojasnili su u Policiji.

Podsjetimo, tom prilikom zapaljen je automobil vlasništvo Predraga Nešića, a koji je i rođeni brat predsjednika DNS Nenada Nešića.

Vatra je tom prilikom zahvatila i vozilo njegovog punca Mlađana Božovića.

Pripadnici PU Istočno Sarajevo juče su raspisali potjernicu za tri osobe iz Srbije zbog sumnje da taj dan u Istočnom Sarajevu zapalile automobil odbornika Aleksandra Sladoje, a koji je bivši član DNS.

BONUS VIDEO:

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube