Naslovna Izdvajamo Vukanović: Dezerteri su postali ugledni članovi društva

Vukanović: Dezerteri su postali ugledni članovi društva

0

Dezerteri su postali ugledni članovi društva, izjavio je gostujući u BHT1 uživo poslanik u klubu SDS-a u Narodnoj skupštini RS Nebojša Vukanović.

„Što si bio pošteniji i što si više dao za ovu državu u sve tri vojske, ili ako si dao dio tijela- zgazili su te. Ako si dezerter, ako si švercovao u ratu pa ušao u politiku onda si ugledni član ovog društva. Da se borci dignu na noge, svi bi pobjegli.“, kazao je Vukanović koji se osvrnuo i na stanje u bh. pravosuđu.

Mišljenja je da je džaba ulagati  100 miliona maraka u jačanje kapaciteta pravosuđa, „kad imate najgoru selekciju onih koji su u vrhu“.

„ Kapaciteti se jačaju kvalitetom kadrova. Možete imati zgradu od 100 miliona, luksuzne automobile i najsavremeniju opremu, ali ako ne znate svoj posao i ako ste nesposobni i korumpirani, džaba vam sve to“, poručio je Vukanović.

Naglasio je i kako ne može biti zadovoljan ni sa čim u zemlji.

„Je li funkcioniše zdravstveni sistem, je li funkcioniše pravosuđe? Imali li ijedno javno preduzeće da posluje pozitivno. Čime da budete zadovoljni? Dok god ne prestanemo da nasjedamo na priče populista i lažnih nacionalista, najvećih nesreća tri naroda, neće nam niti bolje“, kazao je ovaj narodni poslanik, dodajući da bi ga mnogi ljudi voljeli vidjeti u Predsjedništvu BiH.

„ Ja sam i kao poslanik postavio nove standarde koje teško može ko pratiti. Nema čovjeka u ovoj državi koji me pozvao, a da mu nisam pomogao“, poručio je Vukanović.

(bht)

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

X