Naslovna Izdvajamo VUKANOVIĆ: Dodik nikada neće povući nijedan potez koji mu ne odobre stranci!...

VUKANOVIĆ: Dodik nikada neće povući nijedan potez koji mu ne odobre stranci! Ništa ni od otcjepljenja Republike Srpske

0

– Jasno je da se tu radi o pokušaju manipulacije javnosti, da Dodik prikrije kapitulaciju, da ode kod Putina, da se slika sa njim i da kaže Putin mu je rekao da on se sad povuče.

Ovo je BN televiziji kazao poslanik u Klubu SDS-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nebojša Vukanović.

„U materijalu koji su poslanici dobili za posebnu sjednicu Narodne skupštine o vraćanju nadležnosti, nema nijednog konkretnog prijedloga zakona samo informacija o tome šta se događalo u prošlosti, rekao je Vukanović.

Istakao je da od Dodikovih velikih priča nema ništa te da će se ponovo desiti neka velika izdaja.

“Onda će on pokušati šest mjeseci da prolongira, pa da ponovo u skupštini pokrene to pitanje, ali naravno neće se nikada povući nijedan potez koji mu ne odobre stranci“, kazao je Vukanović.

Prema njegovim riječima, nema ništa ni od otcjepljenja Republike Srpske, niti povratka izvornim nadležnostima, niti ponovnog osnivanja Vojske RS, Carina, Granične policije, ukidanja Suda i Tužilaštva BiH…

„Naravno da on pokušava po ko zna koji put u proteklih 15 godina da se igra nacionalnim osjećanjima Srba u Republici Srpskoj, a da od tih velikih priča nema ništa i da će se ponovo desiti neka velika izdaja”, rekao je Vukanović.

(BN)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: