Naslovna Izdvajamo Vukanović Dodiku: „Ulizica sa 100 lica promijenio ploču

Vukanović Dodiku: „Ulizica sa 100 lica promijenio ploču

0

Umiljato jagnje dvije ovce sisa, a kako se približava glasanje za delegate u Domu naroda, Uzurpator se pretvorio u ulizicu sa 100 lica, postao je tako meHkan i dobar da bi ga na hljeb namazao.

Nestao je strah od velikog broja džamija u Sarajevu, hodže više ne arlauču, Bošnjake ne vrijeđa i ne zove pogrdno muslimanima, a počeo je da tepa liderima stranaka sa sjedištem u mrskom Sarajevu.

Tako se sjetio saradnje sa Nerminom Nikšićem, a vjerujem da je namigivao na tajnom ručku sa Nerminom i Vojinom Mijatovićem, obećavao kule i gradove samo da dva poslanika glasaju za SNSD za delegate u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH, a onda će ih, po starom običaju, kada ih jednokratno iskoristi, nabiti nogom u tur.

Prljavo lice licemjerne Evrope i međunarodne zajednice danas je pokazao i njihov izaslanik, Mađar Varhelji, koga je takođe ugostio na ručku Dodik.

Lijepo su ćaskali i pričali, ni riječi o krađi izbora, nasilju, korupciji, organizovanom kriminalu, jer strancima odgovaraju korumpirnai u ucijenjeni, koji dobro slušaju i pretvaraju nas u koloniju. Takođe nije bilo riječi o šalu koji Orban nosio, na kome je velika Mađarska sa dijelovima Vojvodine i Srbije.

(Nebojša Vukanović)

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube