24.7 C
Banja Luka

Vukanović i Stanivuković večeras ispred RTRS !!!

Predsjednik Gradskog odbora PDP Banjaluka i predsjednik Liste za pravdu i red, Draško Stanivuković i Nebojša Vukanović, povodom ispunjenja jednog od zahtjeva sa protesta „Stop gušenju“ i puštanja signala BN televizije u MUX sistemu sa Kozare, večeras u 19.30 će ispred zgrade RTRS simbolično gledati Dnevnik BN televizije.

Pobjeda naroda BN ponovo emituje signal sa Кozare, slogan je večerašnjeg događaja ispred zgrade RTRS.

– Tim povodom ćemo večeras u 19.30 ispred RTRS gledati dnevnik BN televizije. Gledajmo zajedno – poručili su opozicionari na društvenim mrežama.

Dnevnik će, u 19.30, između ostalih, gledati gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković, te narodni poslanik iz Trebinja, Nebojša Vukanović.

Podsjećamo, zaustavljanje gušenja slobode medija i uvrštavanje BN televizije u digitalni sistem bio je jedan od tri zahtjeva opozicije sa velikog protesta na Trgu Кrajine. Opozicionari su tražili hapšenje odgovornih u aferi kiseoni, zaustavljanje gušenja slobode medija i uvrštavanje BN televizje u digitalni sistem, te zaustavljanje blokade banjalučke Skupštine i povratak odbornika u klupe. Dva od tri zahtjeva su već ispunjena. Čeka se reakcija nadležnih organa u aferi, ili kako su mnogi nazivaju, “zločinu kiseonik”.

Latest news
- Advertisement -spot_img
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here