Naslovna Najnovije VUKANOVIĆ: Nešić i DNS ponovo u starom jatu i koaliciji sa Dodikom...

VUKANOVIĆ: Nešić i DNS ponovo u starom jatu i koaliciji sa Dodikom u Prnjavoru

0

Upravo onako kako sam uporno upozoravao na trojanske konje, najavio i predvidio, nastavlja se tjesna saradnja SNSD-a i DNS-a, Milorada Dodika i Nenada Nešića, što potvrđuju i dešavanja u Prnjavoru. SNSD će ponovo formirati skupštinsku većinu u Prnjavoru zahvaljujući trojici odbornika Demokratskog narodnog saveza, koji se tiho vraćaju u staro jato. Jedan odbornik DNS-a je već prelomio, a druga dva formalno bi trebalo to da urade večeras na sjednici Opštinskog odbora, gdje će partijskim kolegama saopštiti detalje „pregovora“ sa načelnikom i SNSD-om i šta će ko dobiti od plijena.

Ovih dana trebalo bi da se održi sjednica Skupštine opštine Prnjavor na kojoj će doći do smjene skupštinskog rukovodstva i predsjednika Skupštine opštine Mirka Bukvića, kadra NDP-a, i imenovanje novih iz funkcionera osovine SNSD-DNS! Svima je jasno da do prelaska DNS-a u koaliciju sa SNSD-om u Prnjavoru da lokalni odbornici nisu dobili saglasnost i zeleno svjetlo od Nenada Nešića.

 

Treba naglasiti da su tri odbornika dobila funkcije od SDS-a kako bi se formirala većina, dok SDS nije imenovao nijednog direktora nekog javnog preduzeća i ustanove. Prnjavor je još jedan pokazatelj neiskrenosti Nešića, DNS-a i njihovog tobože opozicionog djelovanja. Prnjavor nije jedini, na sličan način odbornici DNS-a su zabili nož u leđa SDS-u i opoziciji u Čajniču, Gacku, Berkovićima, Ljubinju i drugim mjestima širom Srpske.

Ne vjeruj Nešiću i Danajcima ni kada ti darove nose!

 

Nebojša Vukanović

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: