Naslovna Izdvajamo Vukanović o Stanivukoviću: On to pokušava da ispegla, ali moram vam reći...

Vukanović o Stanivukoviću: On to pokušava da ispegla, ali moram vam reći otvoreno…

0

Nebojša Vukanović, poslanik u Narodnoj Skupštini RS iz Pokreta za pravdu i red, gostovao je u Buka podcastu gdje je govorio o dešavanjima u vezi sa izborom srpskih delegata u Dom naroda BiH i drugim aktuelnim dešavanjima u politici

05. decembar 2022, 8:32

main image

Na pitanje kako komentariše reakciju Draška Stanivukovića u vezi sa glasanjem za Dom naroda Bosne i Hercegovine Vukanović je odgovorio:

„Moram reći da imam veliku dozu rezerve prema onome što radi u posljednje vrijeme gospodin Stanivuković. On to pokušava da to nekako ispegla, ali moram vam reći otvoreno ja gospodinu Stanivukoviću ne vjerujem. On nije više onaj Draško. Izgubio sam povjerenje koje sam bezrezervno imao.“ rekao je Vukanović za BUKU.

Podsjetimo, Draško Stanivuković rekao je da su imali dogovor da PDP, SDS i Lista za pravdu i red, sa dijelovima Pokreta za državu i SDP-om da se podrže dva opoziciona kandidata za delegate. Međutim očigledno, dogovor je propao, jer je PDP ostao bez delegata.

„Mi smo se dogovorili da PDP glasa za naše delegate, da ga podrži Lista za pravdu i red i da imamo glasove SDP-a, što je dovoljno da se napravi jedan delagat, a drugo je bilo glasovi SDS-a sa glasom Nebojše Vukanovića. Šta se dešava? Da delegat iz reda SDS-a dobije višag glasova, a PDP manjak – pojašnjava Stanivuković, navodeći da je teško spekulisati, ali da se radi o koordinaciji da PDP ostane bez delegata“ rekao je Stanivuković za K3

Pogledajte šta je sve rekao u BUKA podcastu Nebojša Vukanović:

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube