Naslovna Izdvajamo Vukanović podnosi krivičnu prijavu protiv Stanivukovića

Vukanović podnosi krivičnu prijavu protiv Stanivukovića

0

Nebojša Vukanović sutra će podnijeti krivičnu prijavu protiv gradonačelnika Banjaluke, Draška Stanivuković, saznaje Gerila info. On će prijavu podnijeti zbog zloupotrebe položaja i ovlaštenja, nezakonitog postupanja i upravljanja budžetom i imovinom grada Banjaluka.

Vukanović će krivičnu prijavu podnijeti Okružnom tužilaštvu u Banjaluci. Vukanović je u intervjuu za Gerila info, koji će biti objavljen u nedelju, pričao, između ostalog, o odnosima sa Draškom Stanivukovićem i o tome zašto on i Stanivuković više nisu saborci. Večeras objavljujemo manji dio u kojem je Vukanović govorio o gradnji terena za teniski turnir kod parka Mladen Stojanović.

Radi se bez građevinske dozvole, počinju radovi bez regulacionog plana. Ne želim, meni nema razlike kada neko radi nezakonite stvari, krši zakon, netransparenzno troši javni novac i namješta ga direktnim pogodbama, meni nema razlike zvao se on Igor Radojičić, Draško Stanivuković, Marko Marković, iz koje stranke dolazi. Mi smo principijelni i za mene je gospodin Stanivuković sada politički protivnik isto kao Radovan Višković“, rekao je Vukanović u intervjuu za Gerila info.

On navodi i da je “preko noći” odlučeno da se poveća novac koji se izdvaja za izgradnju teniskog centra a da se radi o milionskim iznosima.

Ko si ti da daješ direktnom pogodbom posao sinu Željke Cvijanović, ko si ti da finansiraš radove a kao investitor se vodi Teniski savez Republike Srpske“, pita Vukanović.

GERILA info

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube