16.7 C
Banja Luka

VUKANOVIĆ: Srbomrzac Milanović hvali hrvatskog pijuna Dodika

Po ko zna koji put potvrdilo se ono što godinama govorim – da je Milorad Dodik hrvatski igrač i pijun, eksponent hrvatskih interesa koji vodi politiku isključivo u interesu Hrvatske i hrvatskog naroda.

Od predaje Jasenovačke građe, uporne borbe za treći hrvatski entitet, davanja unosnih poslova Čermaku i drugim hrvatskim generalima koji su vršili zločine nad Srbima i Krajišnicima, borbe i „veta“ za Pelješki most do postavljanja (polu)Hrvatice za premijera, potom predsjednicu Republike Srpske i čvrste Blajburške koalicije sa HDZ-om i Draganom Čovićem, mnogo je primjera kvislinške prohrvatske politike koja je uperena protiv interesa srpskog naroda i Republike Srpske, koju kontinuirano i sistematski razara.

 

Da je Dodik pod kontrolom Hrvatske obavještajne službe govori i današnja izjava osvjedočenog srbomrsca Zorana Milanovića, koji je na konferenciji za novinare u Zagrebu branio Dodika, te izjavio da se sa Dodikom najlakše dogovori o svim ključnim nacionalnim pitanjima, za svega desetak minuta prijatnog razgovora! Pametnome dosta!

Zoran Milanović je javnosti poznat kao izraziti srbomrzac, a posebno je sramna i šokantna izjava na kojoj je za Srbe i Srbiju izjavio „da su šaka jada“, koja je izazvala dosta bure u srpskim medijima i javnosti.

Iako je Hrvatska nastala početkom 90-ih prije svega zahvaljujući podršci Njemačke, Milanović je kritikovao Šmita da bi branio Dodika, što govori koliko je sati. Sve se dešava samo nekoliko dana nakon Dodikove posjete Zagrebu i instrukcija koje je dobio. Vješto se Hrvati godinama trude da naivne Srbe drže u zabludi i da se ne shvati kakve se igre igraju iza kulisa, zašto ih Dodik slijepo sluša i bori za hrvatske interese.

 

I dok Milanović šalje jasne signale i poruke, Željka Cvijanović je odletjela u Ameriku i vjerovatno uz pomoć miliona koji se izvlače iz budžeta za „lobiranje“ došla do Eskobara i Palmera, razgovarala kako bi nastavili da igraju po bubnjevima velikih sila, sprovodeći poslušno njihovu politiku i neoliberalnu dogmu, ispunjavajući sve što se od njih očekuje.

 

Da se Vlasi ne bi dosjetili, uporno se u javnosti priča o tome kako „izdajnička opozicija razbija srpsko jedinstvo slušajući Eskobara i Amerikance“. Radi se o staroj matrici „držite lopova“, kako bi se javnost dovela u zabludu. Pitanje je do kada će Srbi i građani Republike Srpske prestati da slijede slijepog Vođu i izdajnika na putu u ambis, i kada će se probuditi i skinuti povez sa očiju!?

 

Nebojša Vukanović

NAJNOVIJE VIJESTI:
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here