Naslovna Izdvajamo Vukanović tvrdi da je Dodiku ponestalo papaka u opoziciji, pa je zato...

Vukanović tvrdi da je Dodiku ponestalo papaka u opoziciji, pa je zato poslao Nešića: Bolje je sada riješiti…

0

Zastupnik u NSRS-u Nebojša Vukanović je putem svog bloga podijelio svoje mišljenje o slučaju „Nešić koji kako kaže nije pokrenuo impulsivno, već sa razlogom.

– Bolje je sada riješiti pitanje i sve istjerati na čistac, a ne da se stvari drže pod tepihom a da se onda u prelomnom trenutku, od strane moćnika iz sjene i stare UDBE koji drže pojedince u šahu, opoziciji i narodu zabije nož u leđa, navodi on.

Njegov slučaj s predsjednikom DNS-a Nenadom Nešićem počeo je nakon posljednje sjednice NSRS-a nakon što je Nešić ostao na sjednici kada je čitava opozicija istu napustila i tako bojkotovala glasanje.

– Dodiku je ponestalo papaka u opoziciji, nakon Stevandića, Mićića, Obrena, Tadića, Bojića i ostalih, pa je poslao Nešića da pravi probleme i unosi nemir. Bolje je sada jasno reći i pokazati da nema trulih kompromisa i da Nešić ne može biti lider opozicije koji će nešto da naređuje i određuje, i da se zna gdje je njegovo mjesto, jer ne može napraviti štetu, nego da zabije nož u leđa nakon kandidatura ili Opštih izbora, tvrdi Vukanović.

Njegove izjave i pojavljivanje u Prijedoru samo će nanijeti štetu Predojeviću, i jasno je da i na ovaj način želi da unese nemir i podigne tenzije. Nije slučajno poslovni direktor DNS-a Miloš Stevanović istovremeno advokat Nenadu Nešiću, ali i porodici Dodik i Radišić, i podiže tužbe protiv mene i Draška, i sto je dokaza, koje uporno ponavljam, koji jasno pokazuju da je Nešić u igri sa Dodikom, napisao je.

Na kraju je zaključio ili Nešić ili on, jer obojica ne mogu biti u istom bloku!