Naslovna Izdvajamo Vukanović: „U Nevesinju me napala i pokušala udariti pijana osoba, aktivista SNSD“

Vukanović: „U Nevesinju me napala i pokušala udariti pijana osoba, aktivista SNSD“

0
Vladika zahumsko-hercegovački i primorski Dimitrije i budimljansko nikšićki Metodije služili su danas liturgiju u Sabornom hramu i pomen poginulim borcima Nevenjiske brigade i Vojske Republike Srpske koji su poginuli u Mitrovdanskim ofanzivama i Otadžbinskom ratu od 1991. do 1995. godine, nakon čega je položeno cvijeće na spomenik poginulim borcima za slobodu na glavnom gradskom trgu u Nevesinju. Vladika Dimitrije obratio se nakon liturgije demobilisanim borcima i Nevesinjcima prigodnim riječima…Detalje incidenta Vukanović objašnjava na svom faceboock profilu.

-Nakon Akademije prošetao sam sa saborcima Trgom i glavnom ulicom, a pred polazak kući dogodio se manji ncident, kada me je napala i pokušala udariti jedna pijana osoba, aktivista vladajućeg SNSD-a. Radi se o izvjesnom Miliji Unkoviću, koga sam prvi put vidio u životu, nekada odbornik PDP-a u Skupštini opštine koji je prešao u SDS, dok su bili vlast, a potom u SNSD.

Bez ikakvog povoda, dok sam šetao sa prijateljima vidno pijan počeo je da psuje, vrijeđa i dobacuje iz kafane, tvrdeći da sam izdajnik, lažov i prodana duša, a onda pokušao da me udari i gađa stolicom, dok ga nisu savladali i obuzdali moji prijatelji.

To je naravno naišlo na odobravanje i podršku režimskih medija, te aktivista vladajuće koalicije u Nevesinju, koji napad jedne pijanice, koja me je nazivala izdajnikom i plaćenikom, pokušavaju da predstave kao napad demobilisanih boraca. Činjenica da su režimski mediji objavili vijest o incidentu za manje od pola sata, ukazuje na to da je sve možda unaprijed režirano i da su čelnici loalnog SNSD-a podstakli svog istaknutog aktivistu da me vrijeđa i napadne bez povoda i razloga.-rekao je Vukanović

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: