Naslovna BIH Vukanovićeva lista uz gradonačelnika Bijeljine (VIDEO)

Vukanovićeva lista uz gradonačelnika Bijeljine (VIDEO)

0

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović (SDS) razgovarao je sa predsjednikom Liste za Pravdu i red Nebojšom Vukanovićem u Bijeljini.

Komentarišući inicijativu skupštinske većine da opozovu gradonačelnika Bijeljine, Vukanović je rekao da su „100 puta“ do sada pokušali da zauzmu Bijeljinu ali se Semberci, kako naglašava, nikad nisu predali.

„Ovo će nadam se biti jedna vrsta Staljingrada. Ljubiša je pokušao da zavede red ali nije lako sve posložiti bez skupštinske većine. Ovde smo da njega i njegove saborce podržimo i odbranimo Semberiju i Bijeljinu od novog napada“, kazao je Vukanović i dodao da je u tom gradi nedavno opozicija pobijedila.

„Moramo pobijediti SNSD“, kazao je Vukanović.

„Odgovorili smo na inicijativu za pokretanje opoziva. Označili smo ljude koji ga traže, tu su ljudi sa sumnjivim diplomama, ugrađivali se u javne nabavke, umiješani u seksualne prestupe…“, kzao je gradonačelnik Bijeljine.

On je naglasio da je narod uvijek odlučivao.

„Ovo nije stranačka borba. Bitno je šta će narod imati da kaže na referendumu. Zato ih pozivam da izraze svoju slobodnu volju. Naše je sveto slovo da sačuvamo tu narodnu izbornu volju“, kazao je Petrović.

(BN Foto: BN)

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube