Naslovna Najnovije Vukotićev kum slavio navodni atentat na Zvicera

Vukotićev kum slavio navodni atentat na Zvicera

0

Regionom se sinoć brzinom munje prenela vest o navodnom teškom ranjavanju šefa kavačkog klana Radoja Zvicera.

Njegov kum, za koga je poznato da se preziva Đuranović, večeras je slavio na društvenim mrežama. Posle prvih Instagram storija u kojima navodi da slavi, oglasio se još nekoliko puta posle informacija da je u toku provera identiteta dvojice muškaraca koji su likvidirani u Panama sitiju.

Vukotićev kum tako piše: „Slavimo, slavimo ovaj divan dan!

Zatim je objavio i printskrin vesti o ubistvu Zvicera uz komentar:

„Šta su ti profesionalne ubice, i kuću mu znaju!“

Posle informacija da identitet ubijenog treba da se utvrdi, Vukotićev kum je nastavio da objavljuje nove storije“, pa tako kaže:

„Moraće da utvrđuju zubnim kartonom, nadam se da mu je glava prosuta“, stoji na Instagramu.

Podsetimo, Vukotićevo najbliže okruženje je, po atentatu na Jovana Vukotića objavilo poslednji oproštaj u čituljama. Brat Igor Vukotić oglasio se na dan sahrane svog brata čituljom u kojem je napisao.

– Čevo ravno, gnjijezdo junačko, a krvavo ljudsko razbojište, mnoge li si vojske zapamtilo, mnoge li si majke ojadilo! Ljudske su te kosti zatrpale, ljudskom si se krvlju opjanilo; vazda raniš od Vidova dana junačkijem i konjskijem mesom gavranove i mrke vukove!

Strašno l’ bješe jednom pogledati: dim te crni bješe priklopio, sto hiljadah pritislo Turakah, oko tebe puške grmijahu, frištijahu hiljade momakah a grakahu na jata vranovi. Iza tmine i sunce ogrije: pred večer se nad tobom izvedri, Turke mrtve po tebe brojasmo, pogodit se nigda ne mogasmo oko broja, koliko ih bješe – navodi se u čitulji Igora Vukotića.

(Kurir   Foto:Kurir)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube