Naslovna Izdvajamo Vulić: Karte potpuno otkrivene, jasno je ko je na budžetu međunarodne zajednice

Vulić: Karte potpuno otkrivene, jasno je ko je na budžetu međunarodne zajednice

0

Član Predsjedništva SNSD-a Sanja Vulić izjavila je Srni da su karte potpuno otkrivene, te da je jasno da su svi – opozicija u Republici Srpskoj, dio sindikalista, Sud i Tužilaštvo BiH, na jednom budžetu i to budžetu međunarodne zajednice.

„Po ko zna koji put, srpski narod je pokazao da ima nepogrešivu intuiciju kada bira predsjednika Republike Srpske. Zna srpski narod da nema tih ucjena, prijetnji i nagodbi za koje bi Milorad Dodik prodao Republiku Srpsku i zato su sudije i tužioci dobili zadatak da ‘uklone’ Milorada Dodika sa političke scene“, istakla je Vulićeva povodom izjave Kristijana Šmita da su lideri opozicije u Republici Srpskoj tražili od njega da sa političke scene ukloni predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika.

Ona je dodala da im je plan prvo da sklone predsjednika Srpske, jer im je on smetnja u razvlašćivanju Republike Srpske i njenom ukidanja na putu do stvaranja unitarne, bolje reći bošnjačke BiH.

„Ali Šmit ne zna da u tom slučaju slijedi raspad BiH, a zatim i njegov potpuni diplomatski i politički debakl“, navela je Vulićeva.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube