Naslovna Najnovije VULIĆKA PORUČILA DA BAKIR POTIČE IZ SRPSKE KUĆE: Izjavom sve šokirala, A...

VULIĆKA PORUČILA DA BAKIR POTIČE IZ SRPSKE KUĆE: Izjavom sve šokirala, A ONDA DODALA JEDNU UVREDU

0

Poslanik SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanja Vulić izjavila je da su Milorad Dodik i Dragan Čović smetnja realizaciji Islamske deklaracije, te tako i Bakiru Izetbegoviću, kojem je ovu deklaraciju u “amanet ostavio tata”.

-Samo Bošnjaci za pohvalu, a svi ostali zlonamjerni. Ne valjaju Dodik i Čović, samo dobar Bakir, kakav apsurd! Ne valja ni inicijativa Erdogana za zajedničkim sastanakom. Čekajući da Amerika i Britanija ispune sve želje propušta se vrijeme za unutrašnje dijaloge. Nema u politici mjesta za stav ‘političkog derišta’ kojem se mora udovoljavati i to polako izlazi na vidjelo, kaže Vulićeva za portal Alternativne televizije i dodaje:

-Puna im usta neke ‘BiH’ o kojoj ni sa kim ne žele da pričaju već samo mora biti ono kako oni zamišljaju, a pritom ne znaju ni da artikulišu šta hoće osim da preglasavaju i nameću svoje, a ne vide dalje od Sarajeva.

Vulićeva tvrdi da su Dragan Čović i Milorad Dodik smetnja realizaciji islamske deklaracije koju je u amanet sinu ostavio tata.

-Kako se iz dana u dan bošnjačke laži o Srbima raskrinkavaju. Kako se sve glasnije čuje i dokazuje da Srbi nisu genocidaši, Bakir Izetbegović poteže za spinom, poput otcjepljenja Republike Srpske. Još je i vidovit, godinu zna. Za razliku od pojedinih opozicionara,konvertita i intereždžija iz Republike Srpske, SNSD i Milorad Dodik nikada neće prokockati, ni dati Republiku Srpsku. Nesposobni da za sve godine osmisle himnu, grb i dan Federacije, nesposobni da budu lideri i državnici  sposobni samo za trač i širenje laži o Srbima. Poteći iz srpske kuće, a biti takav srbofob može samo Izetbegović Bakir.

Izvor: Aloonline.ba

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: