Naslovna Izdvajamo „ZA GINISA“ – Za dan Vukanović dobio 7 plavih koverti

„ZA GINISA“ – Za dan Vukanović dobio 7 plavih koverti

Neka dobro znaju čestite trebinjske kadije da će ih stići ruka pravde i da ću im se osvetiti kad-tad. Neka pravda bude osveta, poručuje Vukanović u poruci koju je snimio nakon prijema koverti.

– Za rubriku vjerovali ili ne jučer sam od dobrog poštara Miloša dobio rekordnih 7 plavih koverti za jedan dan, sa preko 4000 maraka pravosnažnih presuda, penala, taksi…Između ostalog, riječ „VOAJER“ po cjenovniku čestitih trebinjskih kadija košta 3 500 maraka, a čestitom Iliji Tamindžiji moram platiti dodatne penale, iako sam mu platio sve presude, i pride ga još počastio, napisao je Nebojša Vukanović, poslanik NSRS, a kao dokaz priložio je fotografiju sa pomenutih 7 plavih koverti.

Vukanović je snimio video poruku, kako on kaže, „čestitim trebinjskim kadijama“, a u njoj između ostalog poručuje:

– Niko me nije pokušao gaziti, uništiti i ponižavati, a da se nije gorko pokajao. Neka dobro znaju čestite trebinjske kadije da će ih stići ruka pravde i da ću im se osvetiti kad-tad. Neka pravda bude osveta! Zlo raditi, a dobru se nadati ne može nikako, i obećavam da ćete se gorko kajati, jer se sve okreće i mijenja, i nema tih novaca i sile kojom ćete kupiti slobodu, poručio je Vukanović.

(BUKA)