Naslovna Republika Srpska Za novi automobil imaju pare, za puteve u Hercegovini nemaju!? DODIK KUPIJE...

Za novi automobil imaju pare, za puteve u Hercegovini nemaju!? DODIK KUPIJE AUTOMOBIL VRIJEDAN 270.000 KM

0

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik nabavlja novi putnički automobil vrijedan 270.000 KM bez PDV-a. Sa uračunatim PDV-om to iznosi 316.000 KM.

Ovakav automobil vjerujemo da nema ni Američki predsjednik Džo Bajden, jer kako je navedeno u dokumentaciji tendera, vozilo mora posjedovati siceve sa masažom, frižider i TV.

Nije lako putovati od Laktaša do Trebinja, shvatamo da u ljetnim danima pivo, vino ili rakija se brzo ugriju, pa zbog toga problema vjerovatno je potrebno da vozilo sadrži i frižider, kako bi pivo uvjek bilo ladno.

Od kada je Milorad Dodik na čelu Republike Srpske, građani Hercegovine su naprosto postali građani drugog reda. Tokom vladavine Dodika u Hercegovini je napravljeno svega par kilometara puta.

Procjenite sami, šta je veći prioritet da se kupi novo vozilo od 320.000 KM ili da se nedao Bog uradi par kilometara pristojnog puta u Hercegovini?

Treba napomenuti da je Vlada Srbije donirala preko 11 miliona KM za rekonstrukciju puta Gacko – Foča, a nakon 6 godina na toj dionici nije  urađen niti jedan metar asfalta.

(Vijesti Srpske)

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube