Naslovna Izdvajamo Zašto je Ljibiša Ćosić uklonio plakate RATKA MLADIĆA sa zgrade opštine ISTOČNO...

Zašto je Ljibiša Ćosić uklonio plakate RATKA MLADIĆA sa zgrade opštine ISTOČNO NOVO SARAJEVO? FOTO

0

Sinoć su na adresu portala Vijesti Srpske stigle fotografije zgrade opštine Istočno Novo Sarajevo na kojima nema fotografija generala Ratka Mladića. Te fotografije su do nedavno bile na prozorima prvog sprata opštine.

Fotografije su bile sporne federalnim medijima 2018. godine kada je tadašnji načelnik opštine Istočno novo Sarajevo rekao da ih nikada neće ukloniti!

Ljubiša Ćosić poručio je u izjavi Srni 27. februara 2018 da niko ne smije da omalovažava i vrijeđa onoga ko je život posvetio odbrani i slobodi srpskog naroda.

Ćosić je ranije, reagujući na prilog BHRT-a u kojem je kritikovano to što su na prozorima opštine Istočno Novo Sarajevo izlijepljene Mladićeve fotografije, rekao da te slike ne samo da neće biti uklonjene već će biti nalijepljene i nove, mnogo veće i u koloru.

Sadašnji načelnik opštine Jovan Katić i gradonačelnik Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić su uklonili plakate SRPSKOG HEROJA iz samo njima poznatog razloga.

Da li je jedan od razlog strah od visokog prestavnika Kristijana Šmita koj je za avaz izjavio da će „svi koji veličaju ratne zločince na izborima biti sankcionisani“?!

BONUS VIDEO: