Naslovna Politika Željka Cvijanović izviždana na skupu SNSD-a u Kneževu! (VIDEO)

Željka Cvijanović izviždana na skupu SNSD-a u Kneževu! (VIDEO)

0

Potpredsjednica SNSD Željka Cvijanović, umjesto aplauzom, u Kneževu je dočekana gromoglasnim zvižducima većine prisutnih u sportskoj dvorani.

Na predizbornom skupu SNSD u Kneževu, u četvrtak 8. septembra, potpredsjednica SNSD i kandidat te stranke za člana Predsjedništva BiH Željka Cvijanović, nije dočekana kao prethodnih godina. Umjesto aplauzom, do govornice je ispraćena gromoglasnim zvižducima prisutnih.

U komentarima na društvenim mrežama gdje je video objavljen, navodi se da su joj aplaudirali samo prvi redovi u kojima su sjedili visoki funkcioneri SNSD, među kojima i Nebojša Radmanović i Zoran Tegeltija.

U prvom redu bio je i načelnik opštine Kneževo Goran Borojević, kao i kandidat za poslanika iz IJ 3 Radenko Bubić, inače vlasnik “Dermala”, čiji su radnici imali obavezu da prisustvuju ovom skupu. Osim njih, dobar dio od oko 500 prisutnih  doputovao je sa rukovodstvom SNSD-a iz Banjaluke.

SNSD na ovim izborima nema svog kandidata za poslanika u NSRS iz Kneževa, već promoviše Radenka Bubića, koji je iz Kotor Varoša.

(Istinito)

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube