Naslovna Društvo „Zet je dobrodošao“ Nadica se oglasila nakon što je Kija uhvaćena sa...

„Zet je dobrodošao“ Nadica se oglasila nakon što je Kija uhvaćena sa STANIVUKOVIĆEM

U medijima je odjeknula vijest da se pobjednica “Zadruge 1“, Kristina Kija Kockar, u posljednje vrijeme ne odvaja od gradonačelnika Banja Luke Draška Stanivukovića, te da zajedno ljetuju u Crnoj Gori.

Kockareva se tim povodom oglasila i istakla da među njima nema ničeg više od prijateljstva, dok njena majka Nadica Zeljković ne krije oduševljenje zbog budućeg zeta.

– Nisam vidjela to! Čula sam od novinara. Ona je na odmoru. Ne znam čovjeka, ali svaki zet je dobrodošao zet. Neka se druže, i treba da se druže opušteno. Ona je djevojka slobodna i razumijem da je to interesantno. Evo majka Nadica kaže da je svaki potencijalni zet dobrodošao. (smijeh) Lijepe slike, lijepi prizori, bitno samo da ne šteti mom djetetu – zaključila je Nadica za Pink.

Podsjetimo, dobro obaviješteni izvor ispričao je da se Kija i Draško već izvjesno vrijeme ne razdvajaju, kao i da intenzivno provode vrijeme zajedno na primorju.

– Nepoznato je kako su se upoznali i od kada datira sve to, ali Stanivuković kao da je opčinjen Kijom. Oni se i prate na Instagramu, a nema fotografije koju Kija nije lajkovala gradonačelniku. Koliko znam, intenzivno su se družili na Crnogorskom primorju u mjestu Baošići! Čak su se zajedno kupali, vozili na skuteru – tvrdi sagovornik gorepomenutog portala koji je insistirao na anonimnosti.