Naslovna Sport ZVEZDI POTREBAN NOVAC Jedan od oslonaca ekipe na transfer listi

ZVEZDI POTREBAN NOVAC Jedan od oslonaca ekipe na transfer listi

Crvenoj zvezdi je hitno potreban novac a čini se da će ga obezbijediti prodajom Gelora Kange.

Beograđani nisu odgovorili na ponudu Brage za Srđana Babića u iznosu od 1,3 miliona evra. Zvezdu nije zadovoljila ni ponuda Anderlehta za Njegoša Petrovića u iznosu od 1,5 milion evra. Veruju u Zvezdi da bivši mladi reprezentativac Srbije vrijedi više, kao što vjeruju da će za ozbiljan novac do kraja avgusta prodati Veljka Nikolića.

Prema saznanjima MOZZART Sporta odgovorna lica sa Marakane dala su mandat jednom beogradskom menadžeru da pregovora o uslovima transfera Gelora Kange. Kao zainteresovan klub pominje se Al Ain iz Abu Dabija, jedan od najvećih klubova u Emiratima.Dobili su obećanje čelnici Crvene zvezde da bi Al Ain mogao da plati obeštećenje od 1,5 miliona evra za Gelora Kangu, što je više nego prihvatljiva cifra za igrača koji će prvog septembra proslaviti 31. rođendan.

Jasno je da je reprezentativac Gabona potreban timu Dejana Stankovića za letnje kvalifikacije, i da je Zvezdan Terzić najavio da niko od nosilaca igre ne može da napusti klub prije kraja avgusta. Odnosno dok traje borba za ulazak u Ligu šampiona ili Ligu Evrope.

Omaleni vezista je prvi asistent tima, sa 13 direktnih dodavanja za gol. Postigao je i sedam golova u svim takmičenjima.