Naslovna Najnovije Aktivisti SNSD-a građanima nude novac za opoziv

Aktivisti SNSD-a građanima nude novac za opoziv

0

U Popovima i Amajlijama članovi SNSD-a obilaze mještane i prave spiskove onih koji pristaju da za novac glasaju za opoziv aktuelnog gradonačelnika Ljubiše Petrovića. U Popovima predsjednik MO SNSD džipom ide od kuće do kuće i nudi pare, javljaju nam mještani Popova.

Dok teku posljednje pripreme uoči sutrašnjeg referenduma o opozivu gradonačelnika Bijeljine Ljubiše Petrovića, koji je pokrenula koalicija na čelu sa SNSD-om, već se mogu primijetiti prve manipulacije u režiji vladajuće partije i njenih satelita.

Iako je na snazi izborna tišina dan uoči referenduma, u pojedinim mjesnim zajednicama Bijeljine primjetne su aktivnosti SNSD-ovih ljudi koje provode „od vrata do vrata“. U Popovima i Amajlijama članovi SNSD-a obilaze mještane i prave spiskove onih koji pristaju da za novac glasaju za opoziv aktuelnog gradonačelnika Ljubiše Petrovića.

U Popovima predsjednik MO SNSD džipom ide od kuće do kuće i nudi pare, javljaju nam mještani Popova.

Građani koji su prijavili prisustvo aktivista SNSD na terenu ističu da su im direktno prilazili i otvoreno nudili da glasaju za novac, što je krivično djelo, bez straha da će biti prijavljeni policiji.

Ovo je samo jedna u nizu aktivnosti koje je SNSD preduzeo kako bi na sutrašnjem referendumu preinačio izbornu volju građana u svoju korist.

Sve indicije govore da se uz pritiske na terenu i djelovanjem kroz kanale Republičke izborne komisije koja je odgovorna za provođenje referenduma, nastoji izdejstvovati opoziv gradonačelnika Petrovića, koji je na tu funkciju došao 2020. godine voljom 47% Bijeljinaca.

(BN/foto: Ilustracije)

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube