Naslovna Izdvajamo Babalj: Mirko Šarović je najkompetentniji za Predsjedništvo

Babalj: Mirko Šarović je najkompetentniji za Predsjedništvo

0

Mirko Šarović, predsjednik SDS najkompetentniji je u Republici Srpskoj za obavljanje dužnosti člana Predsjedništva BiH, poručio je Darko Babalj, predsjednik Gradskog odbora SDS Istočno Sarajevo.

„Najkompententiji je jer to nije mjesto za početnike, već za najiskusnije kadrove koji znaju da se bore za interese našeg naroda i na domaćem i na međunarodnom planu“, poručio je Babalj.

On kaže da je Šarović, dok je bio ministar najbolje obavljao svoj posao, otvorio privrednicima vrata brojnih tržišta i omogućio im da rade, šire proizvodnju, zapošljavaju radnike…

„NJegovo znanje i bogato iskustvo , posebno u ekonomiji, neophodno je Republici Srpskoj koja je po standardu ali nažalost i brojnim drugim  parametrima u stalnom zaostatku u odnosu na sve druge zemlje u okruženju“, naglasio je predsjednik Gradskog odbora SDS Istočno Sarajevo.

Takođe, poručuje Babalj, Šarović je za razliku od nekih drugih pokazao karakter i kada je trpio sankcije i politički progon ali nikada nije izdao Republiku Srpsku i pristajao na uslovljavanja.

„Realni patriotizam, umjesto lažnog koji gledamo svaki dan,  zdrav razum  i racionalna politika su ono što nam sada najviše treba i ima moju bezrezervnu podršku. Pobjeda njega i Jelene Trivić, spoj takve energije, znanja i iskustva jednostavno nema alternativu“, poručio je Babalj.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube