Naslovna Izdvajamo Bal izdajnika bez ijedne poruke i Kustino poniženje za sve pare

Bal izdajnika bez ijedne poruke i Kustino poniženje za sve pare

0

Poklič „đeco ooo ooo“ i javno poniženje Uzurpatora i njegovih pristalica od strane Nemanje Emira Kusturice, i jedno veliko NIŠTA obilježilo je prisilno okupljanje roblja u Banjaluci i skup bez ikakve energije i poruke.

Tužno je takođe bilo gledati da o srpstvu i patriotizmu govori izdajnik i otpadnik Dragan Čavić, bivši predsjednik Republike Srpske koji je nakon izdaje i prebjega dobio jedva nekoliko stotina glasova u Banjaluci, a koji je ranije 20 godina pljuvao Dodika, nazivao ga najpogrdnijim izrazima i optuživao za kriminal, a sad se kao miš podvukao pod skute zarad direktorske funkcije u Elektro-Krajini, sinekure i masnih tendera.

Nema Dodiku spasa ako su mu uzdanice i desne ruke koje čuvaju leđa papci i izdajnici, koji su prodali vjeru za večeru, poput Banjca, Stevandića, Čavića, Tadića, ili niži bašibozuk poput Šešića, Tubina, Babića, Bojića, Vasića…

Žali Bože silne nafte i goriva, stotina autobusa, hiljade sendviča i dalekog puta koje su potegli mnogi, da bi vidjeli veliko ništa.

Tačno mi je bilo došlo, da sam bio bliže, da kao uskok skočim na binu pred masu, vjerujem da bi izazvao više ovacija i reakcija od svih skupa.

(Nebojša Vukanović)

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube