Naslovna Republika Srpska Banjaluka Banjalučki odbor SDS-a dobio novog predsjednika

Banjalučki odbor SDS-a dobio novog predsjednika

0

– Pred nama su brojni zadaci u kojima Gradski odbor SDS Banjaluka treba da izvedemo na pravi put. Među njima prvi koji nam slijedi jeste da dočekamo gradonačelnika Bijeljine Ljubišu Petrovića kako dolikuje koji dolazi u Banjaluku kroz koji dan“, zaključio je Raljić.

 

Željko Raljić večeras je glasovima delegata Skupštine SDS Banjaluka izabran za novog predsjednika Gradskog odbora SDS Banjaluka. Raljić je dobio podršku 103 delegata skupštine dok je za njegovog protivkandidata Slavka Grbića glasalo 70 delegata.

Na večerašnjoj skupštini gradske organizacije SDS Banjaluka izabran je i novi Gradski odbor od 93 člana kao i delegati za republičku skupštinu Srpske demokratske stranke i pet članova budućeg  Glavnog odbora SDS.

Raljić se u govoru nakon skupštine zahvalio svim delegatima koji su mu učestovali u današnjim izborima kao i protivkandidatu Slavku Grbiću.

„Želim da se zahvalim svim delegatima koji su me izabrali. Bilo je jako teško izboriti se za glas više. Pred nama su brojni zadaci u kojima Gradski odbor SDS Banjaluka treba da izvedemo na pravi put. Među njima prvi koji nam slijedi jeste da dočekamo gradonačelnika Bijeljine Ljubišu Petrovića kako dolikuje koji dolazi u Banjaluku kroz koji dan“, zaključio je Raljić.

Željko Raljić je magistar mašinstva i trenutno obavlja funkciju tehničkog direktora banjalučkog Vodovoda.

Sjednici je prisustovao i Milan Miličević, v.d. predsjednika Srpske demokratske stranke.

(BN) Foto: SDS

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube