Naslovna Crna Hronika BELIVUK LJUT KAO RIS; NAPRAVIO HAOS U ĆELIJI: Vikao je i prijetio…

BELIVUK LJUT KAO RIS; NAPRAVIO HAOS U ĆELIJI: Vikao je i prijetio…

0

Za Belivuka i Miljkovića prema nezvaničnim informacijama zatražena je doživotna robija što je navodno Belivuka do te mjere razljutilo da je urlao i napadao cimere u svojoj ćeliji.

Tužilaštvo za organizovani kriminal podiglo je jučer optužnicu protiv Veljka Belivuka i Marka Miljkovića i preostalih 29 članova njihove kriminalne grupe zbog sumnje da su počinili najmonstruoznije zločine.

Za Belivuka i Miljkovića prema nezvaničnim informacijama zatražena je doživotna robija što je navodno Belivuka do te mjere razljutilo da je urlao i napadao cimere u svojoj ćeliji!

Optužnica koja je napisana na nekoliko stotina strana sa svim dokazima i ostalim optužbama upućena je u sud na potvrđivanje.

Monstruozna ekipa Velje Nevolje u ovom trenutku se tereti za pet ubistava, nelegalno držanje i rasturanje narkotika i oružja, otmicu i silovanje. Optužnica sadrži detaljne opise stravičnih zločina među kojima su ubistva u “kući smrti” u Ritopeku.

Belivuk prema nezvaničnim saznanjima beogradskih medija nije dobro primio informaciju o podizanju optužnice.

-Do posljednjeg trenutka nadao se da će uz pomoć svojih prijatelja spolja da se izvuče na slobodu. Međutim, kad je primio informaciju o optužnici, prvo je počeo da urla u ćeliji i da psuje, a zatim je nasrnuo i na jednog od svojih cimera koji je pokušao da ga smiri – navodi izvor Alo upućen u dešavanja.

Velja Nevolja je prema njegovim riječima sve vrijeme vikao i prijetio.

-Vikao je: “Neće vam ovo proći!” Nije jasno kome se tačno obraćao. Za razliku od njega ostali uhapšeni su zanijemeli jer su shvatili da je zaista kraj i da najvjerovatnije većina njih decenijama neće biti na slobodi i neće vidjeti svjetlost dana – tvrdi izvor.

Prema najnovijim informacijama Tužilaštvo će tražiti od suda da optuženima produži pritvor još 30 dana budući da im ističe u ponedeljak 2. augusta.

-Sud treba da potvrdi optužnicu, a nije isključeno da će biti dopunjavana – tvrdi izvor iz istrage.

Na spisku žrtava klana Belivuk – Miljković našli su se Pink panter Milan Ljepoja, Aleksandar Gligorijević Puki, Goran Veličković Goksi, Lazar Vukićević i Zdravko Radojević. Sumnja se da su svi završili u kući smrti gdje su mučeni, kasapljeni i ubijani na najbrutalniji način.

Pored oružja i droge u kući je zaplijenjena i mašina za mljevenja mesa u kojoj su pripadnici grupe mljeli svoje žrtve koje su prethodno kasapili na najsitnije dijelove, prenosi Hayat.

Policija je došla i do fotografija na kojima Belivuk i njegovi pajtosi poziraju nasmijani pored izmučenih i iskasapljenih žrtava. Fotografije su skinute s aaplikacije “Skaj” koju su članovi ekipe koristili za međusobnu komunikaciju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: