34.7 C
Banja Luka

Crnadak Lukaču prijavio Dodikove prijetnje

Potpredsjednik PDP-a i narodni poslanik Igor Crnadak razgovarao je danas sa ministrom unutrašnjih poslova Republike Srpske Draganom Lukačem i obavijestio ga o direktnoj prijetnji koja mu je juče upućena od strane člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika

Milorad Dodik se tokom jučerašnjeg posebnog zasjedanja Narodne skupštine Republike Srpske, nakon svog prvog obraćanja, iz neposredne blizine obratio Crnatku sa prijeteći podignutim prstom i porukom: “S tobom ću se posebno obračunati! I privatno i politički!”

– Iako je vjerovatno Dodik bio u afektu, jer je pobjesnio kad je saznao da nema većinu u skupštini, odlučio sam prijaviti ovu prijetnju zbog digniteta Narodne skupštine i odgovornosti prema svojoj porodici, kao i činjenice da mi je slične prijetnje uputio i 2016. godine, rekao je Crnadak i dodao da niko nema pravo da nekažnjeno prijeti, a pogotovo ne poslanicima za vrijeme sjednice.

– Pravosuđe je još uvijek u strahu od Dodika i vjerovatno neće procesuirati ovu prijetnju, ali moja poruka Dodiku je da ga se ne bojim i da ga se sve manje ljudi u Republici Srpskoj boji, istakao je Crnadak.

Crnadak kaže da se Dodikom bavi isključivo politički i da ga privatno ne zanima, ali ukoliko se desi bilo kakav njegov atak na njega ili moju porodicu smatraće odgovornim upravo onoga ko mu je prijetio.

Potpredsjednik Crnadak zahvalio se ministru Lukaču na razumijevanju i profesionalnom pristupu u ovom slučaju.

(BN)

NAJNOVIJE VIJESTI:
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here