22.7 C
Banja Luka

CRVENA ZVEZDA stiže u Istočno Sarajevo! Tri dana boravka u saradnji sa FK FAMOS

FK Famos iz Vojkovića biće, u saradnji sa FK Crvena zvezda domaćin trodnevnog kampa u SRC Istočna Ilidža“.

Planirano je da se kamp održi od 29. aprila do 1. maja.

Open day Crvene zvezde biće organizovan na stadionu Branislav Lubura u Vojkovićima.

Domaćini trodnevnog kampa organizacione detalje privode kraju i tokom tri dana boravka djeci ništa neće nedostajati.

Uz njih će biti treneri zaposleni u omladinskom pogonu Crvene zvezde, specijalizovani za rad sa najmlađima, a pod budnim okom koordinatora omladinskih selekcija begoradskog velikana Vladimira Cvetičanina.

– Privodimo polako kraju ono što je bitno za organizaciju samog trodnevnog kampa Crvene zvezde. Ponosni smo što smo dobili priliku da budemo domaćini jednog ovakvog događaja, koji je bitan ne samo za Famos kao klub, nego i za kompletnu lokalnu zajednicu i regiju. Dječaci i djevojčice će imati priliku da nauče nešto novo i da barem na nekoliko dana osjete kako je to biti dio Crvene zvezde. Ovakvi kampovi uvijek daju po nekoliko igrača za Crvenu zvezdu, pa se nadam da ćemo i poslije našeg kampa imati koga da preporučimo ovom klubu, rekli su nam organizatori ovog „Open day“ Crvene zvezde.

Nastavni plan i program fudbalske škole Crvene zvezde je struktuiran da maksimalno razvije talenat koji djeca poseduju i da od njih oformi visoko konkurentne profesionalne igrače, ali i da pruži pozitivno iskustvo učenja mlađim igračima ili onima koji tek počinju. Biće ovo još jedno nezaboravno iskustvo za svu onu djecu i omladinu koji se priključe kampu.

Dodatne informacije vezano za kamp možete dobiti na brojeve telefona:

Dragomir Djajić 065 374 380

Vladimir Drinjak 065 857 126

Dražen Vasiljević 065 345 923

NAJNOVIJE VIJESTI:
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here