Naslovna Republika Srpska Cvijanović: Srpska napravila aranžmane i otpočela proces imunizacije

Cvijanović: Srpska napravila aranžmane i otpočela proces imunizacije

0

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović istakla je da je Srpska napravila i aranžmane za snabdijevanje vakcinama i otpočela proces imunizacije.

– Pročitah izjavu predsjednika Hrvatske Zorana Milanovića o „uspješnosti“ BiH u borbi protiv korone i vakcinaciji. Očekujem da u Sarajevu, po šablonu, ovo proglase napadom na suverenitet BiH i podrivanjem njenog ugleda. Neki bi rekli da je cinično, a neki da je u pitanju neobično komuniciranje – naglasila je Cvijanović u objavi na Instagramu.

Istakla je da iz kvalifikacije, koju je iznio predsjednik Hrvatske Zoran Milanović, izuzima Republiku Srpsku.

– Bilo kako bilo, iz date kvalifikacije izuzimam Republiku Srpsku, jer kod nas virus korona postoji, a napravili smo i aranžmane za snabdijevanje vakcinama i otpočeli proces imunizacije. Nije baš ni da u EU cvjetaju ruže po pitanju vakcinacije, ali dijagnoza za BiH je uglavnom sumorna i bez korone – naglasila je predsjednica Srpske.

Milanović je danas izjavio da je BiH „najuspješnija u borbi protiv virusa korona, jer niko nije bolestan, niko ne umire, niti je ko u bolnicama, niko ne priča o tome, niti se vakciniše“.

 

RTRS

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: