24.7 C
Banja Luka

Danima su optuživali opoziciju, a Cvijanovićeva otišla na noge Eskobaru u Ameriku

Politika svježeg daška vjetra je ponovo na turneji po Americi. Do juče su izdajnici bili svi oni koji su telefonom navodno razgovarali sa Eskobarom a predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović otišla mu je na noge u Ameriku i jasno pokazala dvoličnost vlasti SNSD-a– izjavio je Mirko Šarović, predsjednik SDS.

On je kazao da je sastankom sa specijalnim izaslanikom američkog predsjednika za zapadni Balkan Gabrijelom Eskobarom vlast ismijala i ogolila sama sebe i jasno pokazala licemjernu pozadinu silnih napada i uvreda na kojima sedmicima temelje svoju političku kampanju napada na opoziciju.

„Drago mi je da su sami stavili tačku na spektakularnu priču o Eskobaru. Čudno je kojom brzinom vladajući SNSD mijenja svoje stavove. Ili nije nikakvo čudo ako znamo da im se sva politika zasniva na lažima i obmanama, isključivo za dnevnu upotrebu.“ – poručio je Šarović.

Predsjednik SDS je naglasio da politika SNSD-a vrijeđa zdrav razum jer dok glume patriote u Republici Srpskoj, u Vašingtonu pokušavaju nude ko zna šta za svoje političke benefite.

„Još zanimljivije je to što je Cvijanovićeva otišla na kraj svijeta da se sastane sa „mrskim Amerikancima“, a „dosegnula“  je i do sastanka sa Palmerom što pokazuje da nedavni topli zagrljaji Dodika sa njim nisu bili nimalo slučajni“ – zaključio je Šarović.

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović juče se u u Vašingtonu sastala se sa zamjenikom pomoćnika državnog sekretara SAD Gabrielom Eskobarom.

Zanimljivo, pored Cvijanovićeve sa Eskobarom na istom mjestu u istom danu sastao se i Dragan Đilas i Borko Stefanović.

(BN)

Latest news
- Advertisement -spot_img
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here