Naslovna Društvo DEVOJKE NA INSTAGRAMU NUDE ISPUNJENJE SVIH ŽELJA OZBILJNIM KLIJENTIMA U NAJLUĐOJ NOĆI!...

DEVOJKE NA INSTAGRAMU NUDE ISPUNJENJE SVIH ŽELJA OZBILJNIM KLIJENTIMA U NAJLUĐOJ NOĆI! Ovo su im uslovi, a imaju i svoju CENU!

0

Kako se bliži doček Nove godine, tako se i reklame za najbolji provod u najluđoj noći mogu čuti sa svih strana. I pročitati. A na društvenoj mreži Instagram može se pročitati i da mlade devojke uz svoju golišavu fotografiju obećavaju ozbiljnim klijentima nezaboravan provod. Na sve pristaju. Samo traže da i njih, poput, recimo, mesta u restoranima, zainteresovani rezervišu!

Nova godina doček
foto: Printscreen

– Ponuda! Provedi Novu godinu sa mnom ceo dan 31. 12. doček i ceo dan 1. 1. Mesto po vašoj želji, sve će biti po vašoj želji. Samo ozbiljni neka se javljaju za cenu. Avans obavezan za rezervaciju – piše na jednom profilu dvadesetrogodišnje devojke kojoj u opisu profila piše da je foto-model.

Vesna Tomić, socijalni psiholog, kaže za Kurir da ovakve ponude na društvenim mrežama jasno ukazuju na prostituciju. – Došlo je takvo vreme da su društvene mreže odlično sredstvo da se takve ponude šire, realizuju i budu vidljive ogromnom broju ljudi. One su postale sredstvo za javnu ponudu zadovoljstva tela i za prostituciju – rekla je ona i dodala:

Vesna Tomić
foto: Kurir Televizija

– Sve je dato u eksplicitnoj formi na tanjiru. Ako ste već želeli da svoj privatan život iznosite putem društvenih mreža, i ove ponude su plasirane u skladu s tim.

Psiholog Snežana Repac kaže za Kurir da je „u poslednje vreme puno govora o salonima za masažu koji su paravan prostitucije, vidimo mlade devojke oko nas koje žive na visokoj nozi, voze skupe automobile, imaju stanove i dobro se osećaju u tome, glume fensi dame, a za njima se ne čuje nikakva sumnjičava primedba na račun nepoznatog izvora primanja“.

Snežana Repac
foto: Privatna arhiva

– Pošto smo mi kao društvo prestali da se bavimo moralnim i duhovnim aspektima ove pojave trgovine ženama, kao da smo im svojim nereagovanjem dali podršku, jer nigde ne čujemo osudu ovakvog ponašanja.

Prema njenim rečima, naše lepotice se jeftino kupuju, a naša mladost je tražena roba po „diskontnim“ cenama i mi to nudimo kao turističku ponudu prestonice, ali i šire.

– Tužno je gledati danak u krvi i mesu ovog genetski superiornog podneblja, koji dajemo dobrovoljno, za razliku od nekadašnje turske otmice. Ne krivim samo mlade devojke koje nemaju para za život već i organizovani lobi vrbovanja i podvođenja lepotica, koji su uvek bili i biće i dalje, dok se prostitucija smatra statusnom profesijom, a još ne može da dobije šifru delatnosti.

Druženje za 250 evra

Novinar Kurira je uputio privatnu poruku na Instagramu jednoj devojci koja je oglasila da je zainteresovana za druženje. Na pitanje koliko košta druženje u novogodišnjoj noći, napisala je 250 evra, a na dodatna pitanja nije odgovorila do zaključenja broja.

Repac kaže da predlog da se uvede zanimanje seksualne radnice povlači pitanje i da li će se uvesti i profesionalno osposobljavanje.

– Eto, Nova godina je seminar za dobijanje sertifikata devojkama bez škole. Široko tržište društvenih mreža nudi posao i sjajnu karijeru, ugled izvitopereni glamur. Zašto bi se školovale i učile moralu, kad za isti napor kod dečka ili mušterije dobiju različite vidove zahvalnosti. Uzdam se u naše mladiće, koji viteški treba da podnesu pošast otimanja svojih školskih simpatija i tranzit u logor mesa za apetite bogatih mesoždera.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: