Naslovna Društvo RAZVODI SE JOVANA JEREMIĆ! Voditeljka STAVILA tačku na brak sa Vojislavom Miloševićem:...

RAZVODI SE JOVANA JEREMIĆ! Voditeljka STAVILA tačku na brak sa Vojislavom Miloševićem: Ne živimo zajedno, tako je najbolje za SVE!

0

Voditeljka Jovana Jeremić je konačno odlučila da otkrije šta se zaista dešava između nje i supruga Vojislava Miloševića.

Voditeljka je priznala za Kurir da je došlo do kraha braka i da se razvode.

Jovana Jeremić
foto: Kurir

„Kako bismo stavili tačku na sve spekulacije, tračeve i dezinformacije, zajedno i u dogovoru smo doneli odluku da obavestimo javnost da smo, nakon četiri godine braka, odlučili da se razvedemo. Istina je da već neko vreme ne živimo zajedno, ali je isto tako i istina da smo nas dvoje u odličnim i prijateljskim odnosima i da nam je oboma na prvom mestu sreća naše ćerkice Lee“, rekla je Jovana i dodala:

„Kao i do sada, o svim važnim stvarima koje se tiču nje, dogovaraćemo se zajedno, ali ćemo svoje živote voditi odvojeno, jer smatramo da je tako najbolje za sve. Hvala unapred svima što poštujete našu privatnost, jer je to sada nešto što nam je veoma važno, kako bismo bez nepotrebnih komplikacija završili proceuduru razvoda braka, koja sama po sebi nije ni malo laka i prijatna. U budućnosti se nećemo oglašavati povodom ovog pitanja, hvala na razumevanju. Sa poštovanjem, Vojislav Milošević i Jovana Jeremić“, rekla je Jovana u saopštenju.

Jovana Jeremić
foto: Printscreen/Novo jutro

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: