22.7 C
Banja Luka

Đajić spreman da se kandiduje za gradonačelnika BL

– Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka Vlado Đajić pozvao je Draška Stanivukovića da jednom bude iskren i dosljedan svojim izjavama i podnese ostavku na mjesto gradonačelnika Banjaluke.

Đajić je novinarima u Banjaluci rekao da je, prema informacijama koje ima iz PDP-a, izjava Stanivukovića da će podnijeti ostavku na mjesto gradonačelnika Banjaluke velika obmana i laž.

„Vidjećemo već sljedeće sedmice kako će se svim sredstvima grčevito boriti da ostane na tom mjestu, okrivljujući sve i svakoga, samo ne sebe, iako je najveći krivac za stanje u kojem se Banjaluka danas nalazi“, rekao je Đajić.

On smatra da u Banjaluci postoji najmanje 30.000 ljudi koji su sposobniji i obrazovaniji od Stanivukovića i koji bi bolje vodili grad.

„Već se sada spekuliše sa nekim imenima, kao što je Goran Talić, Mladen Ilić, Srđan Amidžić, Saša Trivić, pa i Jelena Trivić i Milan Radović“, rekao je Đajić.

On je istakao da je spreman da se kandiduje za mjesto gradonačelnika, ako bude, kako kaže, u interesu spašavanja Banjaluke, jer je stanje postalo nepodnošljivo.

(Srna Foto: Printskrin/Jutjub)

NAJNOVIJE VIJESTI:
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here