Naslovna Izdvajamo STIGAO HITAN VUČIĆEV NALOG Predsednik primio pismo majke iz Velikog sela, tri...

STIGAO HITAN VUČIĆEV NALOG Predsednik primio pismo majke iz Velikog sela, tri dana kasnije – potpuno nov put do škole! (FOTO)

0

Po nalogu predsednika Aleksandra Vučića po hitnom postupku asfaltiran je pristupni put za osnovnu školu u Velikom Selu u dolini Jadra

Pre tri dana, 22. decembra, predsednik Aleksandar Vučić primio je pismo od Svetlane Andrić iz Velikog Sela, majke troje dece, koja se požalila da je u toku asfaltiranje puta koji prolazi pored škole, ali da je pristupni put do samog ulaza u školu ostao neasfaltiran.

– Predsednik Vučić je odmah reagovao i uputio mi zahtev da pristupni put do škole bude hitno asfaltiran – otkrio je ministar građevinarstva, saobraćaja in infrastrukture Goran Vesić.

– Odmah sam naložio Putevima Srbije da izađu na teren, a danas, posle tri dana, dobio sam izveštaj da je afaltiranje puta završeno – dodao je Vesić.

Čitava Zapadna Srbija, a posebno deo Podrinja, gde su Loznica i dolina Jadra, ima posban značaj za Republiku Srbiju.

Želimo da učinimo sve da građani ostanu da žive u ovom delu Srbije. Preduslov za to je da obezbedimo dobru povezanost putevima koja će omogućiti industrijski razvoj i dolazak novih investicija, naglasio je ministar.

– Zbog toga u ovom trenutku gradimo autoput od Rume do Šapca, koji će biti završen do kraja 2023. godine, a biće izgrađena i brza saobraćajnice od Šapca do Loznice – precizirao je Vesić.

Kada završimo ova dva projekta od Beograda do Loznice automobilom će se stizati za 70 minuta, dodao je ministar.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube