Naslovna Najnovije Miličević: Režim će na pokušaju opoziva gradonačelnika Bijeljine slomiti zube kao 2019....

Miličević: Režim će na pokušaju opoziva gradonačelnika Bijeljine slomiti zube kao 2019. u Tesliću

0

Najave pokretanja procedure opoziva Ljubiše Petrovića, mladog i energičnog gradonačelnika Bijeljine, poruka su narodu Republike Srpske da se jednoumna vlast ne može pomiriti sa činjenicom da postoje izabrani predstavnici naroda koji su sve suprotno od onoga što predstavlja režim.

Ne pokreću oni proceduru opoziva zbog brige za narod i želje za boljitkom, već upravo iz razloga što žele da ugase svaki glas, svaki pokušaj suprotstavljanja njihovoj politici pustošenja države, političke i svake druge korupcije i kriminala.

Gradonačelnik Ljubiša Petrović je napravio veliku pobjedu na lokalnim izborima prije 2 godine protiv udruženih režimskih stranaka a potvrdio je na proteklim izborima osvojivši uvjerljivo poslanički mandat.

Za dvije godine obavljanja gradonačelničke dužnosti ne samo da je opravdao povjerenje građana, već njegova popularnost još više raste jer on predstavlja čast, poštenje, marljivost, odgovornost prema građanima i brigu za svakog čovjeka.

Nasuprot tome , autokratska vlast bira nove ministre u Vladu RS koji su nestručni, nekompetentni, sa sumnjivim diplomama i titulama, nesposobni za resore koje treba da vode, koji su pravosnažno osuđivani.

Zbog toga će režim na pokušaju opoziva Gradonačelnika Ljubiše Petrovića slomiti zube.
Pokušajte i proći ćete isto onako kako ste prošli u Tesliću u martu 2019. Dočekaće vas hiljade ljudi organizovanih i spremnih da zaštite volju građana Bijeljine kojima je dosta vaše bahatosti ,vaših laži i poniženja.

A kad vam opoziv ne uspije zahtijevaćemo od vas da raspustite Skupštinu grada Bijeljine a ako to ne učinite primoraćemo vas da to učinite. I nećemo odustati!

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube