26.7 C
Banja Luka

Djevojčicu koja je pronađena mrtva u ataru selu silovao i ubio ujak?

Mala Marija (8), koja je noćas pronađena mrtva u žbunju u ataru sela Jajia kraj Botošana, najvjerovatnije je silovana i potom ubijena.

Sumnja se da je djevojčica, koja je sinoć nestala oko 20 časova na putu do kuće rođaka i više se nije vratila, stradala od ruke svog ujaka.

Tijelo djevojčica pronađeno je u žbunju u noći između petka i subote polugolo i krvavo, a navodno je ujak silovao i ubio dijete. U toku je potraga za njim.

Prema navodima rumunskih medija, Marija je sinoć oko 20 časova krenula od svoje ka ujakovoj kući, ali navodno do tamo nikad nije stigla, a potom se nije ni kući vratila. Zabrinuti, roditelji su pozvali policiju.

Uslijedila je opsežna potraga u kojoj su učestvovali brojni pripadnici policije, vatrogasci i građani, koja je trajala do duboko u noć. Nažalost, dijete je na kraju pronađeno mrtvo u žbunju.

Policija sada traga za osumnjičenim za ubistvo i silovanje djeteta. Raspoređeni su u radioju od oko 40 kilometara od mjesta zločina i zaustavljaju vozače kojima pokazuju njegovu fotografiju.

Latest news
- Advertisement -spot_img
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here