24.7 C
Banja Luka

Dodik: Dužnost i obaveza svih nas da sistemski vodimo računa o svakom borcu

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik uputio je čestitku Boračkoj organizaciji Republike Srpske /BORS/ povodom krsne slave – Mitrovdana, ističući da su borci ti koji imaju najveće zaluge u odbrani Republike Srpske i interesa srpskog naroda u proteklom odbrambeno-otadžbinskom ratu.

„Ovo je još jedna od prilika da izrazimo priznanje i zahvalnost svim herojima koji su dali živote za Republiku Srpsku i ukažemo na važnost i značaj poboljšanja materijalnog statusa boraca, porodica poginulih boraca i ratnih-vojnih invalida. Dužnost i obaveza svih nas jeste da sistemski vodimo računa o svakom borcu, njihovim porodicama i potomcima“, poručio je Dodik.

On je naglasio da njihova hrabrost, herojstvo i žrtva koju su podnijeli obavezuje sve u Republici Srpskoj da čuvaju i jačaju Republiku i da budu podrška porodicama poginulih boraca, ratnim-vojnim invalidima i demobilisanim borcima, saopšteno je iz Kabineta srpskog člana Predsjedništva BiH.

„Sadašnje i buduće generacije nikada ne smiju da zaborave da su borci u proteklom ratu odbranili Republiku Srpsku i sačuvali srpski narod“, poručio je srpski član Predsjedništva BiH.

Boračka organizacija Republike Srpske proslaviće sutra krsnu slavu – Mitrovdan, a centralna proslava biće održana u Srpcu.

(SRNA)

Latest news
- Advertisement -spot_img
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here