18.7 C
Banja Luka

Izabrana nova predsjednica GO SDS Prijedor

Jednoglasnom podrškom svih 158 članova skupštine Maja Dragojević Stojić izabrana je večeras za predsjednicu GO SDS Prijedor. Formiran je i Gradski odbor SDS Prijedor u punom sastavu.

“Od danas okrećemo novu stranu u knjizi SDS-a u Prijedoru na kojoj ćemo ispisivati samo uspjehe i pobjede. Ponosna sam što smo večeras predstavili novi sastav gradskog odbora koji čini spoj mladosti i iskustva. Narod u Prijedoru u nama prepoznaje promjene, prepoznaje našu energiju i sigurna sam da će naša gradska organizacija vremenom samo jačati. Spremno ćemo dočekati sve predstojeće izazove i bićemo neizostavan faktor na političkom nebu Prijedora” – poručila je dr Maja Dragojević Stojić.

Skupštini gradske organizacije SDS Prijedor prisustovali su predsjednik SDS Mirko Šarović, generalni sekretar Zoran Latinović kao i kandidat za gradonačelnika Prijedora Goran Predojević.

Predsjednik SDS Mirko Šarović je rekao da je ovo novi početak za SDS u Prijedoru, te da vjeruje u ove mlade ljude koji čine novo rukovodstvo.

“Čvrsto stojim uz izabrane predstavnike, jer Prijedor je veliki grad i zaslužuje snažnu Srpsku demokrarsku stranku” – poruka je predsjednika SDS Mirka Šarovića.

(BN)

NAJNOVIJE VIJESTI:
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here