30.7 C
Banja Luka

Dodik i Višković očajni: Snimak koji će izazvati „politički cunami“ u posjedu dvije obavještajne agencije?!

Iako Milorad Dodik ostavlja dojam samouvjerenosti, sedmični list „Stav“ iz izvora bliskog SNSD-u doznaje da se u Republici srpskoj „sprema politički cunami“. Ono što je pokvarilo Dodikov sastanak održan 18.12. s najužim saradnicima je informacija da bi se do srijede mogao pojaviti snimak koruptivnog sadržaja vezan za premijera Republike Srpske Radovana Viškovića.

U Banjaluci je prekjuče održan sastanak stranaka članica vladajuće koalicije u Republici srpskoj.

Sastanku su prisustvovali lider SNSD-a Milorad Dodik, potpredsjednici ove stranke Željka Cvijanović i Radovan Višković, predsjednici DEMOS-a Nedeljko Čubrilović, SP-a Petar Đokić, Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić i NPS-a Darko Banjac.

Vladajuća koalicija bavila se raspodjelom resora i kadrovskim rješenjima. Narodna skupština Republike srpske trebalo bi sutra, 21. decembra, na trećoj posebnoj sjednici da imenuje novu Vladu Republike Srpske.

Međutim, iako Milorad Dodik ostavlja dojam samouvjerenosti sedmični list „Stav“ iz izvora bliskog SNSD-u doznaje da se u Republici srpskoj „sprema politički cunami“.

Ono što je pokvarilo Dodikov sastanak sa najužim saradnicima je informacija da bi se do srijede mogao pojaviti snimak koruptivnog sadržaja vezan za premijera Republike Srpske Radovana Viškovića.

Snimak se prema izvoru magazina ”Stav” nalazi u posjedu dvije obavještajne agencije, jedne domaće i druge iz regiona. Ono što se na snimku nalazi ima potencijal da izazove „politički cunami“ u Republici srpskoj, tvrdi izvor magazina ”Stav”.

NAJNOVIJE VIJESTI:
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here