25.7 C
Banja Luka

Dodik na krilima stranaca ponovo juriša da uništi SDS

Iz dana u dan maske sve više padaju i pokazuje se istinitom moja teza da je na sceni dobro izrežirana urota protiv Srpske demokratske stranke na osovini SNSD-Agencija za bankarstvo, članovi CIK-a i međunarodna zajednica, poručio je Želimir Nešković, potpredsjednik Srpske demokratske stranke.

“Svim ovim akterima, iz različitih razloga, cilj je isti, uništiti Srpsku demokratsku stranku kao jedino preostalo zavještanje Republike Srpske. SNSD je sa strancima još ranije se odrekao zastave, grba, himne i 9. januara.

Jedino preostalo znamenje Republike Srpske na koje ponovo Dodik i ekipa jurišaju na krilima stranaca je Srpska demokratska stranka”, poručio je Nešković komentarišući medijsku kampanju iz SNSD-a protiv Srpske demokratske stranke poslednjih dana.

On kaže da SNSD ima itekako umiješane prste u pokušaj sprečavanja SDS-a da izađe na izbore.

“Licemjerna je njihova briga za SDS kad su oni ti koji ne dozvoljavaju da radnici SDS primaju plate iz budžeta, da Agencija za bankarstvo otvori račun Srpskoj demokratskoj stranci za izbore. Ali prevarili su se.

Impuls naroda je opet uz SDS i cio ovaj teži put koji prolazimo samo će na kraju našu pobjedu nad urotnicima, SNSD-om i dijelom međunarodne zajednice učiniti još većom”, zaključio je Nešković.

(BN)

Latest news
- Advertisement -spot_img
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here