Naslovna Najnovije DODIK O STANIVUKOVIĆU: “On je na prevaru dobio podršku građana”

DODIK O STANIVUKOVIĆU: “On je na prevaru dobio podršku građana”

0

Namjera Stanivukovićeve opcije očigledno nikada nije bila da se bavi pitanjima građanima, već samo ličnom promocijom.

Izjavio je ovo srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik upitan da prokomentariše za aktuelna dešavanja u Banjaluci i odnos gradonačelnika Draška Stanivukovića prema odbornicima i skupštinskoj većini.

– On je na prevaru dobio podršku nekih građana u Banjaluci i sada ti građani vide da on nikada ozbiljno nije mislio da bude gradonačelnik. Njemu je ta pozicija trebalo da posluži za neke dalje političke borbe i on žrtvuje Banjaluku, dovodi je do propasti u situaciji kada treba da se riješavaju određena važna pitanja. Nažalost, građani Banjaluke će to vidjeti na jedan najdirektniji način, imajući u vidu nedoraslo ponašanje gradonačelnika i situaciju u kojoj se ne uvažava ni praksa u institucijama, nego se samo radi na ličnoj promociji i onome što može da bude atraktivno samo u jednom trenutku, ali time se ne rješavaju problemi života i grada – istakao je Dodik.

– Meni nije problem razgovarati, ali kad ocijenim da to ima smisla da uspije. On je za mene u istom rangu kao i svi gradonačelnici i načelnici i u narednom periodu pozvaću ih sve da razgovaramo o stanju u lokalnim zajednicama, pa tako i njega, razgovaraćemo, ja ne bježim od toga.

Ne može Banjaluka biti u centru pažnje zato što ima nedoraslog gradonačelnika. Nama je važna svaka lokalna zajednica – rekao je Dodik.

(Agencije/VijestiSrpske)

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube