Naslovna Izdvajamo Dodik odlučio: Banjaluka će ipak dobiti budžet!?

Dodik odlučio: Banjaluka će ipak dobiti budžet!?

0

Predsjedavajući i srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je večeras da Banjaluka mora da živi i nastavi sa funkcionisanjem, te da se iz nje ne mogu slati loše poruke.

Gradonačelnik Banjaluke šalje loše poruke, a to je radio i prije nego što je izabran. Bez obzira na sve, SNSD će dobiti naredne izbore, jer se Republika Srpska uz naše vođstvo ekonomski razvijala i pokazala politički otpor rekao je Dodik.

Prema njegovim riječima, Stanivuković je pokazao pravo lice u vremenu pandemije virusa korona, jer je za epidemiološke mjere rekao da su lakrdija.

– Aktuelni gradonačelnik je doveo mafijaše u svoju kući i slikao se sa njima. To ovaj grad ne primjeti. Boriti se protiv kriminala je u redu, ali ne smije se spekulisati. Kada govorimo o budžetu grada, pitam – ko je on da ga dobije? Budžet usvajaju odbornici i on mora da pregovara. Sve je učinio da do dogovora ne dođe i zabranio je da se grad čisti – kaže Dodik i napominje da će gradski budžet biti usvojen na prvoj sjednici Skupštine grada.

On je rekao da podržava odbornike u Banjaluci koji smatraju da prosvjetnim i zdravstvenim radnicima, porodiljama i privrednim organizacijama treba pomoći.

Dodik je ocijenio da su posljednji protesti u Banjaluci bili politički i pozvao građane da se vrate istinskim politikama koje znače integraciju i jačanje grada, jer, kako je naveo, Stanivuković promoviše samo sebe.

– Treba nam odgovoran gradonačelnik, a ne neko ko samo obećava. Za vrijeme SNSD je u Banjaluci uloženo dvije milijarde KM što znaju stariji stanovnici ovoga grada. Izgradili smo toplovod, Univerziteski klinički centar, Administrativni centar Republike Srpske i realizovali značajne projekte – rekao je Dodik.

(Srna)

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube